Ονειρα καλοκαιριού

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε». Η φράση, που την έκανε γνωστή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είναι πάντα επίκαιρη αυτή την εποχή, καθώς όλοι όσοι παρακολουθούν την προετοιμασία των «4 μεγάλων», μεταδίδουν πως η περίοδος που έρχεται θα είναι δική τους.

 
Βλέπετε, καθώς είναι και οι μέρες που έχουν βγει προς πώληση τα εισιτήρια διαρκείας, πρέπει να… διαφημιστεί το προϊόν, ώστε να τρέξουν οι οπαδοί, όσοι ακόμα έχουν τη διάθεση να βρεθούν στις εξέδρες, και να αγοράσουν. Τώρα, αν χρόνο με τον χρόνο η προσέλευση μειώνεται, για τους ποδοσφαιροπατέρες αποτελεί μία λεπτομέρεια άνευ ουσίας. Η καούρα τους τώρα είναι να κλείσουν τα τηλεοπτικά. Που και σ’ αυτό το θέμα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
 
Φυσικά, όλοι ξέρουν πως η αλήθεια στο κατά πόσον θα υπάρξει ποιοτική βελτίωση στις ομάδες θα φανεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, που θα είναι τα ευρωπαϊκά. Από αυτά θα εξαχθούν τα πραγματικά συμπεράσματα και όχι αυτά που διοχετεύουν τα ρεπορτάζ. Που συμπτωματικά είναι πανομοιότυπα.
 
Oμως, πέρα από τα συμπεράσματα θα οριστικοποιηθούν και οι προϋπολογισμοί των ΠΑΕ. Προκρίσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα θα δώσουν μία ανάσα. Σε αντίθετη περίπτωση, η κατάσταση θα είναι πολύ πιο χειρότερη από την περυσινή.
 
Ας μη βιάζονται λοιπόν οι περισσότεροι, να αναδεικνύουν την ομάδα τους σε… Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Η πτώση από τα σύννεφα είναι πολύ επώδυνη και με τραγικά αποτελέσματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή