Nissan JukeCam: H πρώτη action κάμερα 360º σε αυτοκίνητο (video)

Nissan JukeCam: H πρώτη action κάμερα 360º σε αυτοκίνητο (video)

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Αν είστε οδηγός με ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας, τότε η Nissan έχει για εσάς κάτι μοναδικό. Συγκεκριμένα, με την τελευταία της καινοτομία που ακούει στο όνομα JukeCam, η Nissan παρουσιάζει  την πρώτη ολοκληρωμένη πολύ-λειτουργική κάμερα αυτοκινήτου 360º, που μπορεί σε μερικά δευτερόλεπτα να μετατραπεί  σε μια σπορ κάμερα δράσης.

Με δύο προσαρμοσμένα στηρίγματα,  εκ των οποίων το ένα ενσωματωμένο στο ταμπλό ενός Nissan Juke και το άλλο σε κράνος,  η JukeCam είναι ιδανική για τη μαγνητοσκόπηση κάθε συναρπαστικής πτυχής της ζωής του οδηγού.

Η Nissan JukeCam είναι μια τεχνολογική ιδέα που αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με την 360fly, κατασκευάστριας καμερών  360º.

Η μοναδική δυνατότητα διπλής χρήσης της JukeCam παρουσιάζεται σε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο, μαγνητοσκοπημένο  σε ποιότητα 4Κ,  όπου πρωταγωνιστούν  τα μέλη της Xpogo, μιας ομάδας extreme pogo.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, ο δεξιοτέχνης του Pogo  Dalton Smith, μεταπήδησε πάνω από 3 Nissan Juke  στη σειρά,  με μια μόνο αναπήδηση μεταξύ τους. Αυτό αποτέλεσε ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα διαδοχικά αυτοκίνητα που μεταπήδησε ποτέ κάποιος,  πάνω σε μια ράβδο Pogo.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Nissan έχει πρωτοστατήσει στον τρόπο με τον  οποίο η τεχνολογία των καμερών έχει ενσωματωθεί στα αυτοκίνητά της. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί  το Intelligent Around View Monitor , το πρωτοποριακό σύστημα πανοραμικής απεικόνισης της Nissan, το οποίο δημιουργεί μια θέαση 360º, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό στον εντοπισμό τυχόν εμποδίων κατά τη διάρκεια ελιγμών χαμηλής ταχύτητας, όπως για παράδειγμα όταν σταθμεύει.  

Η πλήρως ενσωματωμένη JukeCam έχει χωρητικότητα εγγραφής τριών ωρών, όταν χρησιμοποιείται ως κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου (dash-cam). Εφόσον  αποσυνδεθεί η JukeCam από τη βάση του ταμπλό για να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα δράσης, η μπαταρία της θα διαρκέσει έως και δύο ώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή