ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επισκέψη Μητσοτάκη στο «εκλογικό κάστρο» της ΝΔ, τη Λακωνία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, με πολίτες και με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, θα πραγματοποιήσει το επόμενο διήμερο περιοδεία στο νομό Λακωνίας, έναν νομό που από το 1974 μέχρι σήμερα η ΝΔ δεν έχει έρθει ποτέ δεύτερο κόμμα. 

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 18 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης.

Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής.

Την επομένη, ημέρα Τετάρτη, το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη ,περιλαμβάνει επίσκεψη στους Μολάους, καθώς και σε βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, σε συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες και σε ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ