Flashback στην 18η Ιουλίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 18η Ιουλίου-1

Μετά από εβδομάδες σφοδρών συγκρούσεων στους δρόμους της Βαρκελωνης, το πρώτο τρένο ετοιμάζεται να φύγει από την πόλη, μεταφέροντας στρατιώτες πιστούς στη δημοκρατική κυβέρνηση, για να πολεμήσουν τα στασιαστικά στρατεύματα του στρατηγού Φράνκο στη Σαραγόσα, το 1936. (AP Photo)

Flashback στην 18η Ιουλίου-2

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν πανηγυρίζει στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς μόλις έχει λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και θα είναι ο επόμενος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, το 1980. (AP Photo)

Flashback στην 18η Ιουλίου-3

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ δίνει το τελευταίο του διεθνές παιχνίδι με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, ενάντια στην εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, το 1971. Το φιλικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. (AP Photo/Matias Rezende/Gervasio Baptista)

Flashback στην 18η Ιουλίου-4

Η σπουδαία Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, αγωνίζεται στο δοκό ισορροπίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ, το 1976. Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η Κομανέτσι κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και σημείωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία όλων των εποχών στο αγώνισμα των παράλληλων μπαρών. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή