Μετά από εβδομάδες σφοδρών συγκρούσεων στους δρόμους της Βαρκελωνης, το πρώτο τρένο ετοιμάζεται να φύγει από την πόλη, μεταφέροντας στρατιώτες πιστούς στη δημοκρατική κυβέρνηση, για να πολεμήσουν τα στασιαστικά στρατεύματα του στρατηγού Φράνκο στη Σαραγόσα, το 1936. (AP Photo)

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν πανηγυρίζει στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς μόλις έχει λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και θα είναι ο επόμενος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, το 1980. (AP Photo)

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ δίνει το τελευταίο του διεθνές παιχνίδι με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, ενάντια στην εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, το 1971. Το φιλικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. (AP Photo/Matias Rezende/Gervasio Baptista)

Η σπουδαία Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, αγωνίζεται στο δοκό ισορροπίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ, το 1976. Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η Κομανέτσι κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και σημείωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία όλων των εποχών στο αγώνισμα των παράλληλων μπαρών. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ