Στους ρυθμούς της Παρτιζάν η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Στους ρυθμούς της Παρτιζάν η προετοιμασία του Ολυμπιακού

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί ελληνικού εδάφους συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τους αγώνες του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο. Αύριο (21.00) θα γίνει η τελική πρόβα στο Καραϊσκάκη, στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Eκεί όπου οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων ερυθρόλευκων εμφανίσεων.

Για τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι σημαντικό τεστ πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα, προκειμένου να δοκιμάσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Γιάγκος Βούκοβιτς τον οποίο προορίζει για βασική επιλογή του στο κέντρο της άμυνας. «Ως νέα μεταγραφή υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα. Φυσικά θα δώσω το καλύτερο που έχω για να γίνω αυτό που λέτε, ηγέτης», δηλώνει ο έμπειρος στόπερ. Απόψε διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα η ρεβάνς της εντός έδρας νίκης της Παρτιζάν με 2-0 επί της Μπούντουτσνοστ, υπό το βλέμμα του Χάσι. Για τις πιθανές αναμετρήσεις με την ομάδα του Βελιγραδίου, ο Βούκοβιτς υπογραμμίζει: «Θα είναι σαν… ντέρμπι σε προετοιμασία. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια, να τα απολαύσουν όλοι. Ελπίζω να μη γίνουν διάφορα συμβάντα εκεί, τσακωμοί ή ό,τι άλλο. Μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο θέλω και να το χαρούμε, αυτό. Η Παρτιζάν επιτίθεται πάντα. Αυτό είναι το στυλ της. Οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Βελιγράδι».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή