Newsletter

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «άπλυτα» του Τραμπ

Ο Τζέιμς Κόμι, πρώην διευθυντής του FBI που απολύθηκε τον περασμένο Μάιο από τον Ντόναλντ Τραμπ, έχει ήδη ξεκινήσει τη συγγραφή ενός βιβλίου για τα χρόνια του στην υπηρεσία των ΗΠΑ, καθώς και για την ταραχώδη –αν όχι σύντομη– εμπειρία του δουλεύοντας υπό τη διοίκηση του τωρινού προέδρου. Ο Κόμι συναντήθηκε με συντάκτες και εκδότες αυτήν την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και το βιβλίο του θα βγει σε δημοπρασία τις επόμενες ημέρες, με όλους τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Στα απομνημονεύματα αυτά, οι αναγνώστες αναμένουν περισσότερες λεπτομέρειες για το σκάνδαλο με τα ιδιωτικά ηλεκτρονικά μέιλ της Χίλαρι Κλίντον, όπως φυσικά και την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές του 2016.

Η αιώνια αναμονή

Μπορεί να έκανε πρεμιέρα προχθές η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», όμως για τους φανατικούς θαυμαστές των βιβλίων τα νέα ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστα. Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν φαίνεται να «αρνείται» να τελειώσει τα δύο τελευταία μυθιστορήματα και τον επίλογο της ιστορίας, εφόσον έχει αναλάβει την τηλεοπτική μεταφορά του «Who Fears Death», ενός βιβλίου επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Hollywood Reporter.

10 εκατ. για τον Κάρλσον

Συμβόλαιο για δύο βιβλία και αμοιβή άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο πολιτικός σχολιαστής Τάκερ Κάρλσον. Ο παρουσιαστής του Fox News έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης ύστερα από τις αποχωρήσεις της Μέγκαν Κέλι και του Μπιλ Ο’ Ράιλι από το κανάλι. Ο εκδοτικός οίκος Threshold Editions, που τον εκπροσωπεί, έχει επίσης εκδώσει το βιβλίο «Great Again: How to fix crippled America» του Ντόναλντ Τραμπ.

Τηλεοπτικές υποψηφιότητες

Οι ψηφοφόροι των βραβείων Εμι τίμησαν και φέτος σειρές βασισμένες σε βιβλία. Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι σειρές «The handmaid’s tale», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάργκαρετ Ατγουντ, που έλαβε υποψηφιότητα καλύτερης δραματικής σειράς, και η «Big little lies», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτι, που προτάθηκε για καλύτερη μίνι σειρά και για βραβεία Α΄ γυναικείου ρόλου για τις Νικόλ Κίντμαν και Ριζ Γουίδερσπουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή