Πρόσωπα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα τιμήσει φέτος τους ηθοποιούς Ρόμπερτ Ρέντφορτ (φωτ.) και Τζέιν Φόντα με το βραβείο «Χρυσού Λιονταριού» για τη συνολική προσφορά τους στην τέχνη. Μετά την τελετή βράβευσης, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ θα παρευρεθούν στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Our souls at night», η οποία στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Netflix. Το φεστιβάλ ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει για 11 ημέρες.

(…) Γυναίκα θα αναλάβει για πρώτη φορά τον ομώνυμο ρόλο της δημοφιλούς σειράς του BBC «Doctor Who», μια απόφαση που έχει διχάσει τους θαυμαστές της. Η Τζόντι Γουίτακερ σύντομα θα γίνει η 13η «Αρχόντισσα του Χρόνου» και, ενώ συντελεστές και μέλη του καστ υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή για μεγαλύτερη αντιπροσώπευση γυναικών σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση, κάποιοι θαυμαστές της σειράς δήλωσαν πως ο χαρακτήρας «καταστράφηκε» στον βωμό της πολιτικής ορθότητας.

(…) Ακόμη μία διασημότητα του Χόλιγουντ δήλωσε την επιθυμία της να βρεθεί στην κυβέρνηση, αυξανόμενη τάση αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ, μετρώντας χρόνια στην τηλεόραση κι ο ίδιος, ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ. Η Κέιτλιν Τζένερ είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως την ενδιαφέρει να κατέβει για τη θέση του γερουσιαστή της Καλιφόρνιας με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών. Οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας έχουν εκλέξει αρκετές διασημότητες στο παρελθόν, όπως τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή