Τα 70ά γενέθλιά της γιόρτασε η Καμίλα

Τα 70ά γενέθλιά της γιόρτασε η Καμίλα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εβδομήντα ετών έγινε η Καμίλα, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου της Βρετανίας, και επί του παρόντος δεν έχει και πολλά παράπονα, αν και παραδέχεται ότι τα πόδια της πονούν ύστερα από μία ολόκληρη ημέρα βασιλικών καθηκόντων. Τα γενέθλιά της ήταν χθες και η δούκισσα της Κορνουάλης, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο της με τον σύζυγό της. Το πριγκιπικό ζευγάρι πόζαρε στον φακό του Μάριο Τεστίνο, του Περουβιανού φωτογράφου ο οποίος έχει αποτυπώσει κάποιες από τις πιο εμβληματικές εικόνες της εποχής μας. Η φωτογράφιση έγινε τον περασμένο Μάιο στην αίθουσα πρωινού στο Κλάρενς Χάουζ. Και οι δύο είναι χαλαροί, χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Η δούκισσα φοράει ένα μπλε σκούρο σακάκι της Fiona Clare, ενώ ο πρίγκιπας φορά κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα.

Παρά την αρχική δυσμενή αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ, η δούκισσα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Βρετανών.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Κάρολος «μαγεύει» τα παιδιά κάνοντας «όλες τις φωνές» ηρώων του Χάρι Πότερ. Ο πρίγκιπας της Ουαλλίας Κάρολος έχει εξελιχθεί σε ταλαντούχο μίμο, του οποίου οι παραστατικές αναγνώσεις των βιβλίων του Χάρι Πότερ αφήνουν τα παιδιά «συνεπαρμένα». Η σύζυγός του δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς είπε ότι ο μελλοντικός μονάρχης είναι ένας «λαμπρός» μίμος και έχει ξεχωριστή φωνή για κάθε χαρακτήρα, όταν διαβάζει τη σειρά μυθιστορημάτων στους μικρής ηλικίας συγγενείς τους.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφο της εφημερίδας Daily Mail, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς περιέγραψε μια άγνωστη εικόνα των σχέσεων των μελών της βασιλικής οικογένειας με τους συγγενείς τους.

Γιαγιά πέντε εγγονιών, η δούκισσα της Κορνουάλης είπε ότι με τον σύζυγό της απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους.

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία ήταν πρόσφατα ομιλήτρια σε λογοτεχνική εκδήλωση για παιδιά, είπε στον δημοσιογράφο της εφημερίδας: «Μερικές φορές, όταν είμαστε με τον σύζυγό μου στη Σκωτία, τους διαβάζει Χάρι Πότερ. Και κάνει όλες τις φωνές, επειδή είναι λαμπρός μίμος. Δεν είμαι πολύ καλή, προσπαθώ να κάνω τις φωνές, αλλά η υποκριτική δεν είναι το δυνατό σημείο μου. Κάθεται να τους διαβάσει και όλοι κάθονται μαζί του. Πάντα σκέφτομαι ότι θα γκρεμίσουν τα πάντα γύρω από το κρεβάτι, αλλά κάθονται μαγεμένα», είπε και προσέθεσε: «Είναι εξαιρετικά καλός με τα παιδιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή