Flashback στη 19η Ιουλίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 19η Ιουλίου-1

Νεαρά αγόρια και κορίτσια της Σοβιετικής Ένωσης σχηματίζουν εντυπωσιακά μεγαλόπρεπα σχήματα, μεταξύ των οποίων μία ανθρώπινη πυραμίδα, κατά τη διάρκεια της πρόβας της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας, το 1980. Περισσότερα από 45 έθνη τους μποϊκόταραν, διαμαρτυρόμενα για τη σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν. (AP Photo)

Flashback στη 19η Ιουλίου-2

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, γιορτάζει τα ογδοηκοστά του γενέθλια στο Γιοχάνεσμπουργκ, το 1998. Δίπλα του στέκεται η νέα του σύζυγος Γκράσα Μάχελ. (AP Photo/Pool, Walter Dhdladla)

Flashback στη 19η Ιουλίου-3

Συλλαμβάνεται ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος κυκλοφορούσε με το όνομα Βαγγέλης Οικονόμου, με τις αρχές να θεωρούν δεδομένο από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για τον αρχηγό της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», το 2002. (Photo: kathimerini.gr) 

Flashback στη 19η Ιουλίου-4

Ο Χιούγκο Ζουκίνι από το Τορίνο της Ιταλίας εκτοξεύεται από ένα ειδικά κατασκευασμένο κανόνι, προοριζόμενο για κάποιο νούμερο του τσίρκου, το οποίο κατασκεύασε ο αδερφός του, το 1927. Ο Ζουκίνι προσγειώθηκε 39 μέτρα μακριά. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή