Επιθέσεις με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Επιθέσεις με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια ακολούθησαν την πορεία 600 με 1000 ατόμων που ξεκίνησε νωρίτερα από τα Προπύλαια στον απόηχο της απόφασης του Εφετείου για μη αναστολή εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας.

Ομάδες κουκουλοφόρων εξαπέλυσαν το βράδυ της Τρίτης επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, ρίχνοντάς τους μολότοφ και πέτρες. 

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες δύο μικρές ομάδες, μία από την οδό Διδότου και η δεύτερη από την οδό Βαλτετσίου, επιτέθηκαν ταυτόχρονα σε στατική διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο σημείο. 

Δεύτερη επίθεση με μολότοφ και πέτρες πραγματοποιήθηκε επίσης από ομάδα κουκουλοφόρων σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. 

Ακόμη, άγνωστοι πυρπόλησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο, ενώ την κατάσβεση της  φωτιάς ανέλαβε η  Πυροσβεστική. 

Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν διάφορες συλλογικότητες, πολιτικές παρατάξεις και αντιεξουσιαστές, έγινε στις 19.00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή