Πρόσωπα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα βήμα πιο κοντά στο Μπρόντγουεϊ βρίσκεται το μιούζικαλ της Γκουίνεθ Πάλτροου (φωτ.). Η γνωστή ηθοποιός είναι η παραγωγός του «Head over heels», ενός νέου πρότζεκτ με τη μουσική των The Go-Go’s, του γυναικείου ροκ συγκροτήματος της δεκαετίας του ’80, που έχει χαρίσει επιτυχίες όπως το τραγούδι «We got the beat». Το μιούζικαλ πιθανότατα θα ανοίξει τη σεζόν 2018-2019 στη Νέα Υόρκη.

(…) Επέστρεψε από τις διακοπές του ο Σεθ Μάιερς και μαζί του έφερε φρέσκο υλικό από τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, για να διασκεδάσει τους θεατές του. Ο κωμικός και παρουσιαστής της εκπομπής «Late Night» στάθηκε ιδιαίτερα στο σχόλιο του Τραμπ πως το τείχος μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού πρέπει να είναι διαφανές, έτσι ώστε οι λαθρέμποροι να μην αιφνιδιάζουν τους φρουρούς και να τους χτυπάνε με σάκους γεμάτους ναρκωτικά. «Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται σε εικόνες καρτούν. Δεν θα αναγνώριζε μια ληστεία αν ο ληστής δεν περπατούσε στις μύτες των ποδιών του και δεν κρατούσε μια σακούλα με το σήμα του δολαρίου πάνω της», σχολίασε ο Μάιερς.

(…) Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter ο Εντ Σίραν λίγες μόλις ημέρες μετά την εμφάνισή του στο πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν της σειράς «Game of Thrones». Ο καλλιτέχνης είχε προηγουμένως αποχωρήσει από την πλατφόρμα εξαιτίας κάποιων «τρολ» που τον σχολίαζαν αρνητικά. Ενώ δεν έχει αιτιολογήσει την απόφασή του, κάποιοι θαυμαστές είπαν πως μπορεί να το έκανε λόγω της κριτικής που δέχτηκε για την εμφάνισή του στη σειρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή