Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου στο Λονδίνο, η OMEGA, παρουσίασε ένα καινούριο ρολόι για τον εορτασμό του βαθμού και του εμβλήματος του James Bond. Ο πρόεδρος και CEO της OMEGA, Raynald Aeschlimann, και ο παραγωγός της ταινίας James Bond, Michael G. Wilson, έκαναν τα αποκαλυπτήρια του συλλεκτικού Seamaster Diver 300M « Commander’s Watch». 

Το σκεπτικό της Omega και του κ. Aeschlimann είναι απλό: «Ο James Bond είναι ένας χαρακτήρας με ιδιαίτερο βάθος, που εξάπτει την περιέργεια. Γοητευτήκαμε από τη σύνδεσή του με το Βασιλικό Ναυτικό, έναν οργανισμό με τον οποίο η OMEGA έχει ιστορική σχέση, και θελήσαμε να τιμήσουμε τον βαθμό του Διοικητή που κατέχει».

O Roger Moore ως 007 στην ταινία "The Spy Who Loved Me" (1977) ©Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc and Danjaq LLC

Το 2017 σηματοδοτεί τρεις αξιοσημείωτες επετείους για την εταιρία παραγωγής Albert R. Broccoli's EON Productions και την εταιρία Metro-Goldwyn-Mayer Studios’ (MGM) για το θεσμό του James Bond: τη 50η επέτειο της ταινίας «You Only Live Twice», τη 40η επέτειο της ταινίας «The Spy Who Loved Me» και την 20η επέτειο της ταινίας «Tomorrow Never Dies». Σε κάθε μια από αυτές τις ταινίες ο James Bond φοράει τη στρατιωτική στολή του.

O Pierce Brosnan στο "Tomorrow Never Dies" (1997) ©Eighteen Leasing Corp and Danjaq LLC

Το OMEGA Seamaster Diver από την ταινία "Τomorrow Never Dies"

Με αφορμή αυτές τις τρεις επετείους η OMEGA δημιούργησε ένα συλλεκτικό ρολόι εμπνευσμένο από τα χρώματα του Βασιλικού Ναυτικού και τα διακριτικά του βαθμού του Διοικητή.

Τα ρολόγια OMEGA αποτελούν την επιλογή του James Bond από το 1995, όταν ο κατάσκοπος φόρεσε για πρώτη φορά ένα μοντέλο Seamaster στην ταινία «Golden Eye». Από τότε, ο πράκτορας 007 και η OMEGA μοιράζονται όλες τις περιπέτειες επί της οθόνης μαζί.

Tο νέο ρολόι

Με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, το «Commander's Watch» είναι ενδεδυμένο στα χρώματα του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού: μπλε, κόκκινο και λευκό.

Το καντράν του είναι κατασκευασμένο από λευκό κεραμικό υλικό, οι δείκτες ώρας και λεπτών είναι από μπλε ατσάλι και ο δευτερολεπτοδείκτης με το λογότυπο με το πιστόλι του «007» ως αντίβαρο είναι σε κόκκινο χρώμα. Το διαφανές πίσω μέρος της κάσας αποκαλύπτει έναν ρότορα με τα διακριτικά του βαθμού του Διοικητή του Βασιλικού Ναυτικού.

Το Seamaster Diver 300M «Commander’s Watch» φοράει υφασμάτινο λουράκι τύπου ΝΑΤΟ με 5 ρίγες μπλε, κόκκινου και γκρι χρώματος, ενώ διατίθεται και με ένα επιπλέον μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι εξοπλισμένο με τον αποκλειστικό μηχανισμό OMEGA Calibre 2507.

Η έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι είναι περιορισμένη στα 7.007 αντίτυπα ενώ υπάρχει και μία εξαιρετικά συλλεκτική έκδοση μόλις επτά αντιτύπων από κίτρινο χρυσό 18K.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Commander’s Watch εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ