Μία ξεχωριστή επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ανατολική Μάνη

Μία ξεχωριστή επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ανατολική Μάνη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Μάνης βρέθηκε χθες, κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας της διήμερης επίσκεψης του στη Λακωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα ντεσού της επίσκεψης είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να ξεκινήσει αυτή η περιοδεία από το χωριό το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά. Πρόκειται για την κοινότητα της Χιμάρας που έχει ωστόσο μία ιδιαιτερότητα καθώς είναι ένα πολύ μικρό χωριό, μόλις 14… κατοίκων. Η επιλογή του κ. Μητσοτάκη να το επισκεφθεί αποτυπώνει, όπως σημειώναν συνεργάτες του την πρόθεση του για επαφή ακόμα και με τους πολίτες που είναι στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, καθώς πράγματι δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να επισκέπτεται πολιτικός αρχηγός έναν τόσο μικρό οικισμό.

Αυτό πάντως που έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ήταν πως οι λιγοστοί κάτοικοι περίμεναν τον Μητσοτάκη στην είσοδο το χωριού, κάτι που συγκίνησε τόσο στον πρόεδρο της Ν.Δ. όσο και στη «γαλάζια» αντιπροσωπεία που τον συνόδευε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή