Πλήθη κατακλύζουν τα παράθυρα του καθεδρικού ναού που βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Παλάτι της Νικαράγουας στη Μανάγκουα, για να παρακολουθήσουν την άφιξη της επαναστατικής κυβέρνησης των Σαντινίστας, η οποία μόλις είχε καταλάβει την εξουσία στη χώρα, το 1979. (ΑP Photo/Doug Jennings)

Όντας εμφανώς καταβεβλημένοι και μακριά από τις μέρες της παντοδυναμίας τους, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι επιθεωρούν τις ζημιές που υπέστη το Λημέρι του Λύκου, το πιο σημαντικό από τα μυστικά καταφύγια του Φύρερ κάτα τη διάρκεια του πολέμου, μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από ανώτατους αξιωματικούς της Βέρμαχτ, στις 20 Ιουλίου του 1944. (AP Photo)

Όντας εμφανώς καταβεβλημένοι και μακριά από τις μέρες της παντοδυναμίας τους, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι επιθεωρούν τις ζημιές που υπέστη το «Λημέρι του Λύκου», το πιο σημαντικό από τα μυστικά καταφύγια του Φύρερ κάτα τη διάρκεια του πολέμου, μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από ανώτατους αξιωματικούς της Βέρμαχτ, στις 20 Ιουλίου του 1944. (AP Photo)

Ο αστροναύτης Έντουιν Άλντριν Τζούνιορ παίρνει στάση για την ιστορική φωτογραφία της κατάκτησης του Φεγγαριού από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη διαστημική αποστολή Apollo 11, το 1969. Τη φωτογραφία τράβηξε ο συνάδελφος αστροναύτης του Άλντριν, Νέιλ Άρμστρονγκ, ο οποίος πάτησε επίσης στην επιφάνεια της Σελήνης. (AP Photo/NASA/Neil A. Armstrong)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ