«Περίπατος» για τους άνδρες, κομβικό παιχνίδι οι γυναίκες

«Περίπατος» για τους άνδρες, κομβικό παιχνίδι οι γυναίκες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα σχήματα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι πολίστες έδωσε στην εθνική ομάδα των ανδρών το παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική, στον δεύτερό της αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 18-2. Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-2, 5-0, 5-0. Επόμενος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι αύριο η χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σερβία, στο παιχνίδι που θα κριθεί η πρωτιά για τον όμιλο.

ΕΛΛΑΣ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς, Δερβίσης 1, Φουντούλης 6, Καπότσης 1, Ποντικέας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος 3, Γούνας 3, Βλαχόπουλος, Φλέγκας.

Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Λιούις, Ε. Λερό 1, Καρντ, Μπάντενχορτς, Μπράουν, Ντε Καρβάλιο, Ρέιμπι, Ρόντα, Γουάιτ, Π. Λερό, Μολινό 1, Ολβέρ, Εμθεμπό.

Η εθνική ομάδα γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (11.50) την Αυστραλία, σε έναν αγώνα που η νίκη αποτελεί μονόδρομο. «Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή