Ανέτοιμος έδειξε ο Ολυμπιακός

Ανέτοιμος έδειξε ο Ολυμπιακός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, πριν από το πρώτο ματς με την Παρτιζάν, είχε χθες βράδυ ο Μπέσνικ Χάσι στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε στο 29΄ με τον Μανιά, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 55΄ με τον Καρσελά.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών είχε στο αρχικό σχήμα τους Καπίνο, Ελαμπεντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνη, Πάρντο, Μάριν και Εμενίκε. Ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας του Βούκοβιτς και πλέον δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στο Βελιγράδι να παίξει ο Ρομαό ως στόπερ. Σίγουρα, για τα ματς με την πρωταθλήτρια Σερβίας θα έχει εκτός πλάνων του τον Ταχτσίδη (που αναμένεται να μείνει εκτός λίστας για τα δύο ματς με την Παρτιζάν) και τον Μποτία, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ οι Μπεν και Ρέτσος αναμένεται να προλάβουν το ταξίδι στο Βελιγράδι.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό, οι «Πειραιώτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη επίθεση του Αστέρα. Ο Χάσι, πάντως, θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα στη Σερβία.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημέρες διεξαγωγής των δύο αγώνων των «ερυθρολεύκων» με την Παρτιζάν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο ματς θα γίνει την Τρίτη στο Βελιγράδι και η ρεβάνς την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη. Η σέντρα και των αναμετρήσεων ορίστηκε για τις 21.45. Οπως αναμενόταν, η UEFA ενημέρωσε χθες εγγράφως τον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Με την επιστολή που απέστειλε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κένι Σκοτ, έγινε γνωστό πως θα ανταλλαγούν μόνο είκοσι VIP εισιτήρια βάσει του άρθρου 24.1 του κανονισμού «ασφαλείας και σταδίων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή