ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: «Τα πειθαρχικά υπάρχουν και λειτουργούν»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Τα πειθαρχικά συμβούλια, υπάρχουν και λειτουργούν, εκτός από τρία συμβούλια που είναι στα νεοσύστατα υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς και στον ΕΦΚΑ και γι αυτό εκδώσαμε εγκύκλιο για την επίσπευση αυτών των διαδικασιών» δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», σχολιάζοντας δημοσίευμα της «Καθημερινής», που αναφέρεται σε έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) για το 2016 και υπογραμμίζει στις εκκρεμείς υποθέσεις ενώπιον των πειθαρχικών συμβουλίων.

Η κ. Γεροβασίλη διείδε πρόθεση να φθαρεί η εικόνα της κυβέρνησης, η οποία όπως σημείωσε «είναι η μοναδική κυβέρνηση αυτής της χώρας, τα τελευταία πολλά χρόνια, που δίνει πραγματικά τη μάχη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή».

Ενώ επισήμανε πάντως πως «κάποια υπόθεση που δεν έχει κριθεί, τρέχει κανονικά και δεν υπάρχει καμία αμνήστευση» πρόσθεσε πως «κάποιος ο οποίος δεν έχει κριθεί, ενδέχεται, εάν στα δύο χρόνια δεν έχει γίνει η κρίση, να επιστρέψει στα καθήκοντά του». «Ωστόσο η υπόθεσή του θα εξεταστεί, δεν παραγράφεται» κατέληξε.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ