Tο ενδιαφέρον του για τον Δήμο της Αθήνας εκδήλωσε ο Γ. Πατούλης

Tο ενδιαφέρον του για τον Δήμο της Αθήνας εκδήλωσε ο Γ. Πατούλης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον του  για τον Δήμο της Αθήνας εκδήλωσε σήμερα ανοιχτά ο Γιώργος Πατούλης κάνοντας το πρώτο βήμα για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου κατά την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» είπε πως ξεκινάει μία δουλειά για να αλλάξει η Αθήνα, χωρίς να εκδηλώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια την πρόθεση του. Το ενδιαφέρον όμως για την Αθήνα είναι δεδομένο καθώς δήλωσε «Αθηναίος» με την χαρακτηριστική φράση «είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας», διευκρινίζοντας πως πήγε στο Μαρούσι ως γιατρός.

«Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στον Όμιλο για «να γίνει η Αθήνα ξανά, Πρωτεύουσα της Ελλάδος και “ατμομηχανή” της αναπτυξιακής αναγέννησης της Πατρίδας μας».

Ερωτηθείς αν ο Όμιλος στηρίζεται από κάποιο κόμμα και, κυρίως, από τη ΝΔ στην οποία ανήκει είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «τον σέβεται» αλλά ότι ενώ «είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή