ΠΑΣΟΚ: Τσίπρας – Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για την υπόθεση Γεωργίου

ΠΑΣΟΚ: Τσίπρας – Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για την υπόθεση Γεωργίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να πάρουν ξεκάθαρη θέση ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης για την υπόθεση Γεωργίου – μετά τη νέα αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου – ζητάει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «η συνωμοσία της σιωπής μπορεί πρόσκαιρα να τους εξυπηρετεί, είναι όμως εξόχως βλαπτική για τη χώρα και τους πολίτες της».

Επίσης υποστηρίζει ότι η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για μια και μόνη εξεταστική επιτροπή για όλα τα μνημόνια, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί και να στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Αυτός είναι ο πλέον ισχυρός συμβολισμός ότι το πολιτικό σύστημα αλλάζει και βάζει το λαό και την πατρίδα πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει: «Η δικαστική διαιώνιση της υπόθεσης «Γεωργίου- ΕΛΣΤΑΤ» δεν συμβάλλει κατά καμία έννοια στο δημόσιο συμφέρον, τουναντίον μπορεί να το πλήξει, έστω και μη ηθελημένα, αλλά πάντως καίρια.

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται να συντηρείται η δήθεν υπόθεση σε εκκρεμότητα, είναι οι υπεύθυνοι του εκτροχιασμού του 2009, καθώς και αυτοί που έχτισαν καριέρες υιοθετώντας και τροφοδοτώντας τις θεωρίες συνωμοσίας» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή