Τρόφιμος στο Δαφνί ο δράστης της δολοφονίας

Τρόφιμος στο Δαφνί ο δράστης της δολοφονίας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκότωσε με μαχαίρι τη σύντροφό του και αποκάλυψε τον φόνο στον ψυχίατρό του. Ο λόγος για έναν 45χρονο τρόφιμο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΨΝΑ), που χθες το πρωί φέρεται να δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς, στο Περιστέρι.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 45χρονου. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε εγκλειστεί το 2011 στο Δαφνί μετά τον φόνο της τότε συντρόφου του, στο Λουτράκι. Οπως έγινε γνωστό, χθες το πρωί ο φερόμενος ως δράστης επέστρεψε στον «ξενώνα» ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του ΨΝΑ, όπου διέμενε και αποκάλυψε σε γιατρό του νοσοκομείου ότι είχε δολοφονήσει την 51 ετών σύντροφό του μέσα στο σπίτι της.

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και ακολούθησε έλεγχος στο διαμέρισμα της 51χρονης στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη με μαχαίρι στην κουζίνα του σπιτιού της, ενώ δίπλα της υπήρχε και το όπλο του εγκλήματος. Αμέσως μετά, κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών μετέβη στο Δαφνί και συνέλαβε τον 45χρονο άνδρα.

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε και το 2011 δολοφονήσει με μαχαίρι την τότε σύντροφό του, μια 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία. Είχε συλληφθεί και εγκλειστεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αθήνας καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρές ψυχικές διαταραχές. Τα τελευταία χρόνια, πάντως, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου είχαν επιτρέψει τη μετακίνησή του σε ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης κρίνοντας προφανώς ότι η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή