Ογκαστ και Σίνγκλετον αλλάζουν τα δεδομένα

Ογκαστ και Σίνγκλετον αλλάζουν τα δεδομένα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιβεβαίωση για την έναρξη της διετούς συνεργασίας του Ζακ Ογκαστ και η πιθανότατη παραμονή του Κρις Σίνγκλετον που δεν βρήκε ικανοποιητική πρόταση συμβολαίου από ομάδα του ΝΒΑ και ενώ η Χίμκι απέκτησε τον Αμερικανό Μάλκολμ Τόμας, τερματίζουν –όπως διαφαίνεται– θετικά τις ανησυχίες του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής Oγκαστ που θα παρουσιαστεί και στην πρεμιέρα της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών, την ερχόμενη Δευτέρα, δοκίμασε ανεπιτυχώς στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε από χθες το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, πριν από έναν μήνα με τους «πράσινους».

Ο Σίνγκλετον και ο Αμερικανός εκπρόσωπός του τηρούν «σιγή ασυρμάτου» για τις διαπραγματεύσεις τους με ομάδα του ΝΒΑ και παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που δέχθηκε για την αγορά του από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να τον πουλήσει. Ο Σίνγκλετον αρνήθηκε την ακριβή επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε προσφάτως και δείχνει ότι είναι αναγκασμένος να τηρήσει την υπογραφή του για τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του που ενεργοποιείται αυτομάτως από σήμερα.

«Εχω την ευκαιρία να πάω επιτέλους στην Ελλάδα, από όπου κατάγονται οι συγγενείς μου από τη μεριά της μητέρας μου και αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Ξέρω πως η γιαγιά μου και ο παππούς μου θα είναι περήφανοι. Ας αναπαύονται οι ψυχές

τους…», ήταν το μήνυμα του Ογκαστ στο Ιnstagram για την ελληνική καταγωγή του και την ένταξή του στο «τριφύλλι».

Στον Ολυμπιακό, ο Ερικ Γκριν αποτελεί επισήμως παρελθόν, μετά τη μονοετή θητεία του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει καταλήξει στον Μπράιαν Ρόμπερτς από τη λίστα των ελεύθερων παικτών. Ο Σφαιρόπουλος που παρακολούθησε το σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να επιλέξει Αμερικανό παίκτη που έχει θητεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ρόμπερτς (1.85) έχει παίξει στην Μπάμπεργκ, έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι 800.000 ευρώ και αναμένεται η θετική απάντηση του παίκτη, ακόμα και εντός της ημέρας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή