Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τον Καμμένο μετά τον σεισμό στην Κω

Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τον Καμμένο μετά τον σεισμό στην Κω

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικόλαου Βούτση, μετά από επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και σχετικό αίτημα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναβάλλεται η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, λόγω του ισχυρού σεισμού στην Κω.

Την αναβολή της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, που είχε καταθέσει η ΝΔ, ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον σεισμό στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η σκέψη μας είναι στην περιοχή και στους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Με εντολή του Προέδρου της ΝΔ αναμένεται άμεσα να αναχωρήσει κλιμάκιο του κόμματος για την Κω.

Άκαρπη προσπάθεια Καμμένου 

Εντούτοις, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο κ.Καμμένος επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και ζήτησε η συζήτηση να γίνει λίγες ώρες αργότερα σήμερα, να ξεκινήσει δηλαδή το μεσημέρι, καθώς «η κατάσταση στην Κω φαίνεται να ομαλοποιείται».

Ο κ. Καμμένος ζήτησε να γίνει σήμερα η συζήτηση, δεδομένου ότι αναχωρεί τη Δευτέρα για προγραμματισμένο ταξίδι στην Αμερική. Το αίτημά του μεταφέρθηκε στη ΝΔ, στον γραμματέα της ΚΟ Κώστα Τσιάρα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και συνεπώς η συζήτηση θα πρέπει να γίνει μετά το άνοιγμα της Βουλής, στις 28 Αυγούστου, δεδομένου ότι, πλην της απουσίας του κ. Καμμένου, υπάρχει και σημαντικός φόρτος εργασίας στο κοινοβούλιο με προγραμματισμένες συνεδριάσεις νομοθετικού έργου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή