Πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η παράσταση «Μήδεια», συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και του Φεστιβάλ Αθηνών σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, κάνει πρεμιέρα απόψε στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης.

• Οι χορογράφοι και χορεύτριες Helena Franzén και Ori Flomin συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Καλαμάτας με το έργο «Meeting You», στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33).

• Στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου παρουσιάζεται ο «Κύκλωπας» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη, στις 9 μ.μ.

• H Ντι Ντι Μπριτζγουότερ επιστρέφει στην Ελλάδα για μια συναυλία στον Λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του Sani Festival. Αύριο, Κυριακή, στις 9.30 μ.μ.

• Με μια παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Δίου ολοκληρώνει την περιοδεία του το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στην Εντίθ Πιαφ «Piaf! The Show» με πρωταγωνίστρια τη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Αν Καρέρ. Εναρξη στις 9 μ.μ.

• Εως τις 5 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές στο 6ο φεστιβάλ τεχνών «Open September» που διοργανώνει ο πολυχώρος Vault (στο [email protected], πληροφορίες στο τηλ. 213-03.56.472).

• Tαχύρρυθμο σεμινάριο με θέμα τη συγγραφή σεναρίου για κινηματογράφο και τηλεόραση διοργανώνει η Ενωση Σεναριογράφων Ελλάδος στις 28 και 29 Ιουλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (κόστος συμμετοχής 20 ευρώ· περισσότερα στο www.senariografoi.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή