ΣΥΡΙΖΑ για Βαρουφάκη: «Καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ»

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρουφάκη: «Καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πολιτική δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχολιάζει σκωπτικά ότι ο πρώην υπουργός «έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του», δηλαδή, «τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού». Στο ίδιο πνεύμα, αναφέρεται ως «βίπερ» στο βιβλίο του -αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του σημερινού Τύπου- και του εύχεται «καλές πωλήσεις».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Οι διαφημιστές του κ. Βαρουφάκη», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή