Πρόσωπα της Τρίτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορεί ο καθένας να βρει μέσα στη σαβούρα του σπιτιού του μια αληθινή δημιουργία με την υπογραφή του Αντι Ουόρχολ. Εκτός και αν κάποτε έκαναν παρέα. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο ροκ σταρ Αλις Κούπερ (φωτ.) κατάφερε να εντοπίσει μια αυθεντική μεταξοτυπία του καλλιτέχνη που απεικονίζει τη διάσημη ηλεκτρική καρέκλα, 40 χρόνια αφότου βρέθηκε στα χέρια του. Ο Κούπερ και ο Ουόρχολ γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’60 χάρις στη φιλενάδα του τραγουδιστή, Σίντι Λανγκ. Οι τρεις τους έγιναν φίλοι και ο Κούπερ βρέθηκε με ένα απόκτημα που το είχε παραμελήσει, αλλά σήμερα αξίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

(…) Είναι να μην έχει κανείς αγωνία; Κάθε μέρα βγαίνουν νέες ειδήσεις σχετικά με το εάν τελικά ο συγκεκριμένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μπάτμαν. Ο λόγος για τον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος σε φεστιβάλ κόμικς που έγινε στην πόλη Σαν Ντιέγκο διαβεβαίωσε χιλιάδες θαυμαστές του ότι θα ενσαρκώσει τον διάσημο χάρτινο ήρωα παρά το γεγονός ότι δεν θα σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία. Φήμες, πάντως, ακούστηκαν πως οι Warner Bros θέλουν να βρουν έναν εύσχημο τρόπο για να τον κάνουν πέρα.

(…) Μία σημαντική ελληνική συμμετοχή περιλαμβάνει το επερχόμενο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας. Αυτή δεν αφορά κάποια νέα ταινία, αλλά την παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη (φωτ.) στην επιτροπή «Luigi DeLaurentiis», η οποία θα βραβεύσει έναν από τους πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς, από όλα τα τμήματα του Φεστιβάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις ταινίες του Γιώργου Ζώη («Casus Belli», «Τίτλοι τέλους», «Interruption») έχουν κάνει πρεμιέρα στη Βενετία, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή