«Ναυμαχία» με φόντο την τετράδα

«Ναυμαχία» με φόντο την τετράδα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «εισιτήριο» για τις 4 κορυφαίες ομάδες του κόσμου διεκδικεί σήμερα (15.50) η εθνική ανδρών στη Βουδαπέστη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, το οποίο συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Οι δύο ομάδες «γνωρίζονται» πολύ καλά, καθώς έχουν κάνει κοινές προετοιμασίες. «Σε αυτό τον αγώνα θα παίξουν ρόλο οι προσωπικότητες και τα στοιχεία που θα βγάλουν οι παίκτες στο νερό. Η νίκη οδηγεί στην τετράδα και τη θέλουμε και οι δύο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Βλάχος.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου έχει στη συλλογή της ένα χρυσό από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στις τελευταίες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων «φιγουράρει» ανάμεσα στις κορυφαίες. «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά ν’ αντεπεξέλθουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα καταφέρουμε αυτό που ονειρευόμαστε», τόνισε ο Γιάννης Φουντούλης και ο τερματοφύλακας Κώστας Φλέγκας συμπλήρωσε: «Είναι της παλιάς σχολής της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έμπειρους. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή