Τα σχέδια της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου

Τα σχέδια της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μελλοντικά σχέδια της για το αεροδρόμιο «Διαγόρας»της Ρόδου παρουσίασε η Fraport Greece. Αυτά περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, ανακαίνιση του τερματικού σταθμού και αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών.

Η εταιρεία επίσης δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν 13% αύξηση των σταθμών Check-in, 71% αύξηση των ζωνών ασφαλείας, 15% αύξηση  του συνολικού αριθμού πυλών, 25% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών και 29% αύξηση του χώρου στάθμευσης αεροσκαφών.

O κ. Αλεξάντερ Ζίνελ, Δ/νων Σύμβουλος της Fraport Greece, ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός αεροδρομίου με μοντέρνες υποδομές και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός αεροδρομίου με μοντέρνες υποδομές και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών. Τα προβλήματα του αεροδρομίου δεν εξαφανίζονται με κάποιο «μαγικό ραβδί. Απαιτούνται μεγάλα έργα και βελτιώσεις στη λειτουργία του. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής μας έχουμε ήδη πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινή λειτουργία του αεροδρομίου αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματά του. Μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν θα ξεκινήσουν έργα μεγάλης κλίμακας που θα αλλάξουν την όψη του αεροδρομίου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή