BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι υπεραθλητές, δεν κάνουν πρωταθλητισμό, δεν κυνηγούν μετάλλια και ρεκόρ. Είναι αυθεντικοί λάτρεις του αθλητισμού, πραγματικοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άντρες απλοί, πολυτάλαντοι, ευγενείς και δυνατοί, με έντονο το αίσθημα του fair play, της συντροφικότητας, του σεβασμού, του ομαδικού πνεύματος και της φιλίας, άντρες που δεν διστάζουν να υπερβούν τα όριά τους και να αντλήσουν χαρά μέσα από τον αθλητικό τρόπο ζωής και την επαφή με τη Φύση. Αυτοί είναι οι Gentlesportsmen και σ’ αυτούς απευθύνεται η ολοκαίνουρια συλλογή ρολογιών Clifton Club της Baume & Mercier.

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-1
BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-2
BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-3

Σχεδιασμένα για περιπέτεια και διασκέδαση, τα μοντέλα Clifton Club είναι γεννημένα για άντρες που γεύονται ανέμελα κάθε στιγμή της ζωής χωρίς να κοιτάζουν το ρολόι. Με απόλυτα σύγχρονο ύφος, σοφιστικέ σχεδίαση και σπορ ιδιοσυγκρασία, τα Clifton Club χαρακτηρίζονται από στιβαρή κατασκευή, υψηλές επιδόσεις και μηχανική ακρίβεια, παντρεύοντας με κομψότητα και στυλ το σύγχρονο πνεύμα του αθλητισμού με τις αξίες της παραδοσιακής ωρολογοποιίας.

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-4

Η συλλογή αποτελείται από αυτόματα μηχανικά μοντέλα διαμέτρου 42 mm και πάχους 10,3 mm, εφοδιασμένα με τον ελβετικό μηχανισμό Sellita SW200, ο οποίος προσφέρει 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-5

Η κάσα τους είναι βιδωτή, από αμμοβολημένο ατσάλι στο φυσικό του χρώμα ή σε μαύρο, με επίστρωση ADLC (Amorphous Diamond-Like Carbon), και είναι εφοδιασμένη με μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη ασημί, μαύρη ή μπλε στεφάνη, επίσης από ατσάλι ADLC, και κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-αντανακλαστική επεξεργασία.

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-6

Το καντράν από μαύρη, λευκή ή μπλε οπαλίνα «φωτίζουν» οι μακριές ενδείξεις των ωρών, το σύμβολο Φ και οι ευμεγέθεις δείκτες, όλα με επίστρωση Superluminova C1, η οποία εκπέμπει πράσινο φως στο σκοτάδι. Μικρές μελετημένες πινελιές σε πορτοκαλί χρώμα εντείνουν το δυναμικό αποτέλεσμα. Τα Clifton Club Automatic είναι στεγανά στα 100 μ. και φορούν είτε ατσάλινο μπρασελέ…

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-7

…είτε δερμάτινο λουράκι "All Roads” που μοιάζει με ύφασμα και έχει εσωτερική επένδυση από πορτοκαλί καουτσούκ…

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-8

ή ανάγλυφο λουράκι από καουτσούκ με «βράγχια» που επιτρέπουν στον καρπό να αναπνέει!

BAUME & MERCIER Clifton Club: Η ώρα των Gentlesportsmen-9

Για το λανσάρισμα της συλλογής η Baume & Mercier επιστράτευσε μία παρέα αθλητικών τύπων που είναι φίλοι και στην πραγματική ζωή. Εκτός από την πραγματική αφοσίωσή τους στο αγαπημένο τους άθλημα, ασχολούνται με τη φιλανθρωπία και προσφέρουν κοινωνικό έργο στο τόπο όπου ζουν. Αυτοί οι αυθεντικοί Gentlesportsmen ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μία ταινία αφιερωμένη στα ρολόγια Clifton Club.

Δείτε το video από το λανσάρισμα της νέας συλλογής Clifton Club…

…και γνωρίστε τους Gentlesportsmen που πρωταγωνιστούν σ’ αυτό…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή Clifton Club εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Φλαμ Ελλάς (τηλ.: 210-3314653-5)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή