Στην HUBLOT το βραβείο design “Red Dot: Best of Best 2017”

Στην HUBLOT το βραβείο design “Red Dot: Best of Best 2017”

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία κριτική επιτροπή από 40 καθηγητές, δημοσιογράφους και ανεξάρτητους σχεδιαστές, αφού εξέτασε 5.500 δημιουργίες συμμετεχόντων από 54 χώρες του κόσμου, αποφάσισε να απονείμει την ύψιστη διάκριση των Red Dot Awards: Product Design, «the Red Dot: Best of Best 2017» στο ρολόι Big Bang Meca-10 Magic Gold της Hublot.

Στην HUBLOT το βραβείο design “Red Dot: Best of Best 2017”-1

Τα Red Dot Awards είναι για τον κόσμο του Design ό,τι τα Όσκαρ για τον κινηματογράφο. Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται το τεράστιο έργο που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη του Meca-10 Magic Gold, στον τομέα της υψηλής μηχανικής, της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αισθητικής.

Στην HUBLOT το βραβείο design “Red Dot: Best of Best 2017”-2

Το Meca-10 είναι εμπνευσμένο από το Meccano, το παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, η αρχιτεκτονική του όμως είναι εντελώς avant-garde για την ωρολογοποιία. Σας είχαμε μιλήσει για το MECA-10 και τον μηχανισμό του, τον περασμένο Νοέμβριο, εδώ.

Στην HUBLOT το βραβείο design “Red Dot: Best of Best 2017”-3

Η εκδοχή που βραβεύθηκε από τα Red Dot Awards αφορά όχι μόνο τον επαναστατικής σύλληψης μηχανισμό αλλά και το καινοτόμο υλικό κατασκευής της κάσας της: ονομάζεται Magic Gold και είναι ένας χρυσός 18Κ που δεν χαράζει, καθώς αποτελεί ένα πάντρεμα-πατέντα της Hublot χρυσού με ένα κράμα κεραμικών υλικών!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα ρολόγια Hublot θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή