Eπιδείνωση του καιρού: βροχές και καταιγίδες στην χώρα

Eπιδείνωση του καιρού: βροχές και καταιγίδες στην χώρα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στο Κεντρικό Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς επίσης και στα νησιά του Βορείου και πιθανόν του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θράκη ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Eπιδείνωση του καιρού: βροχές και καταιγίδες στην χώρα-1

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα δυτικά τμήματα πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά τμήματα από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, στο Κεντρικό Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Δυτικό Κρητικό και τη Θάλασσα Κυθήρων σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση κυρίως στα ανατολικά.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και αργότερα πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση από τις μεσημεριανές έως τις βραδινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Λέσβο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Κω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή