Για σκορ πρόκρισης στο Κίεβο ο ΠΑΟΚ

Για σκορ πρόκρισης στο Κίεβο ο ΠΑΟΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να περάσει τον όχι ιδιαίτερα ψηλό πήχυ που του βάζει απόψε (19.30) στο Κίεβο η «πρωτάρα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ολιμπίκ Ντόνετσκ είναι κατά τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς ο ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος θεωρεί πρόωρη κάθε άλλη κουβέντα για τους στόχους της ομάδας του στην περίοδο που ξεκινά σήμερα, εάν δεν ολοκληρωθεί πρώτα το ρόστερ της ώστε να υπάρχει πιο καθαρή εικόνα. Το μόνο σίγουρο για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο αστοχίας που θα διακινδύνευε το ευρωπαϊκό της μέλλον: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε στους ομίλους και εκεί έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Εχω έλθει για να κάνω την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Για μένα ο στόχος αυτός είναι ξεκάθαρος. Για τους υπόλοιπους στόχους, θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εχουμε πολλές μέρες ακόμη. Χρειαζόμαστε κάποιους νέους παίκτες και το κλαμπ δουλεύει πάνω σ’ αυτό. Πάμε βήμα βήμα».

Ο Στανόγεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου. «Είμαστε έτοιμοι γενικά. Φυσικά και χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η εικόνα, αλλά για την παρούσα φάση είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδό μας. Κάθε πρώτο ματς είναι δύσκολο, έχουμε, όμως, λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι» τόνισε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος νιώθει πολύ όμορφα που επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός προανήγγειλε μια ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις, αρκετά κοντά σ’ αυτήν που έπαιξε στο τελευταίο φιλικό. Στην αποστολή μετέχουν 21 παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Ουάρντα παρότι δεν υπολογίζεται και θα δοθεί δανεικός. Το γιατί το εξήγησε ο προπονητής του: «Κανείς δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα…». Λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Ουκρανία, το παιχνίδι θα γίνει για λόγους ασφαλείας στην έδρα της Ντιναμό στο Κίεβο και όχι στο Ντόνετσκ, γεγονός που δημιουργεί ακόμα καλύτερες συνθήκες για τον ΠΑΟΚ ο οποίος αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση αρκετών ομογενών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή