ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βουτιά στα βαθιά για το πόλο

Η ομάδα των γυναικών ηττήθηκε από την Ουγγαρία (9-10) και θα διεκδικήσει την 7η θέση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Πόλο

Την πρόκριση, για πρώτη φορά, σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα (21.30) η εθνική ομάδα των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στο «Αλφρεντ Χάγιος», στη Βουδαπέστη, την Ουγγαρία, για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Οι Μαγυάροι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και έχουν κατακτήσει δεκάδες διακρίσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και επιθυμούν να κάνουν την υπέρβαση. Οι κερκίδες στο «Αλφρεντ Χάγιος» αναμένεται να είναι γεμάτες, καθώς οι Ούγγροι αγαπούν το πόλο και την εθνική τους ομάδα. Ολη η ατμόσφαιρα θα θυμίζει γιορτή και οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να γίνουν οι πρωταγωνιστές της. «Η Ουγγαρία είναι δύσκολη αντίπαλος, αλλά στο κολυμβητήριο θα υπάρχει τόσο πολύς κόσμος και η ατμόσφαιρα θα μοιάζει με γιορτή. Αυτό, ίσως, μας κάνει να αγριέψουμε πιο πολύ, να τους πιέσουμε και να κλέψουμε κάποια πράγματα. Τo θέμα είναι πόσο συγκεντρωμένοι και πόσο συμπαγείς θα παρουσιαστούμε και με τι πάθος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Θοδωρής Βλάχος.

• Την 7η θέση θα διεκδικήσει η εθνική ομάδα γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν από την Ουγγαρία με 9-10 (τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 0-5, 3-2). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι το ημίχρονο, αλλά ένα κακό τρίτο οκτάλεπτο έφερε την ήττα.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ