Βουτιά στα βαθιά για το πόλο

Βουτιά στα βαθιά για το πόλο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση, για πρώτη φορά, σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα (21.30) η εθνική ομάδα των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στο «Αλφρεντ Χάγιος», στη Βουδαπέστη, την Ουγγαρία, για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Οι Μαγυάροι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και έχουν κατακτήσει δεκάδες διακρίσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και επιθυμούν να κάνουν την υπέρβαση. Οι κερκίδες στο «Αλφρεντ Χάγιος» αναμένεται να είναι γεμάτες, καθώς οι Ούγγροι αγαπούν το πόλο και την εθνική τους ομάδα. Ολη η ατμόσφαιρα θα θυμίζει γιορτή και οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να γίνουν οι πρωταγωνιστές της. «Η Ουγγαρία είναι δύσκολη αντίπαλος, αλλά στο κολυμβητήριο θα υπάρχει τόσο πολύς κόσμος και η ατμόσφαιρα θα μοιάζει με γιορτή. Αυτό, ίσως, μας κάνει να αγριέψουμε πιο πολύ, να τους πιέσουμε και να κλέψουμε κάποια πράγματα. Τo θέμα είναι πόσο συγκεντρωμένοι και πόσο συμπαγείς θα παρουσιαστούμε και με τι πάθος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Θοδωρής Βλάχος.

• Την 7η θέση θα διεκδικήσει η εθνική ομάδα γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν από την Ουγγαρία με 9-10 (τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 0-5, 3-2). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι το ημίχρονο, αλλά ένα κακό τρίτο οκτάλεπτο έφερε την ήττα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή