Αποστολή επιχειρηματιών από τη Σαγκάη στη ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου

Αποστολή επιχειρηματιών από τη Σαγκάη στη ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοιμάζουν εκατοντάδες στελέχη κινεζικών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου. Πολλοί εξ αυτών θα έρθουν νωρίτερα για να πραγματοποιήσουν ραντεβού με δυνητικούς Ελληνες συνεργάτες αλλά και δημόσιους φορείς.

Η πρώτη αποστολή που «έκλεισε» είναι αυτή από τη Σαγκάη. Αριθμεί για την ώρα τουλάχιστον 24 ομίλους και οργανισμούς και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μεγάλα συγκροτήματα που τα τελευταία λίγα έτη έχουν υιοθετήσει έντονο διεθνή προσανατολισμό όπως η CEFC China Energy Company Limited (CEFC China), η China Corporate United Investment Holding (CCUI) και ο τεχνολογικός όμιλος ΙNESA.

Στη σχετική λίστα που έφτασε στην Αθήνα βρίσκεται ακόμα η Shanghai Feilo Acoustics που δραστηριοποιείται στον «έξυπνο φωτισμό», η Shanghai Electric Group που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, αλλά και ο όμιλος δομικών υλικών Shanghai Building Materials (Group) ο οποίος ελέγχει μεγάλο αριθμό θυγατρικών σε κλάδους της οικοδομής και των έργων. Επίσης, θα έρθουν στελέχη της εταιρείας ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Ezi Surg Medical, αλλά και η Shenda International Trade που δραστηριοποιείται στον τομέα ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας όπως και η Shanghai Silk Group Culture Development.

Παρούσα δήλωσε και η Shanghai Rainbowfish Ocean Technology, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων για την εξερεύνηση του βυθού των ωκεανών. Σε συνδυασμό με τη CEFC China Energy Company, η οποία έχει επενδύσει σε δικαιώματα άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου και επιδιώκει να αναπτύξει δίκτυο τερματικών σταθμών καυσίμων στην Ευρώπη, το ενεργειακό ενδιαφέρον φαίνεται έντονο.

Το ρόστερ συμπληρώνουν οι Shanghai Municipal Commission of Commerce, CCPIT Shanghai, Shanghai International Technology Exchange Center, Flsmart Technology, Baotong Fainearth Electronic, SVA Information Industry, Shanghai Patent & Trademark Law Office, Fusheng Well Global Intelligent Control Technology, Slamtec, Feichuan Import & Export, Lansheng Light Industrial Products, Shanghai Toys Import & Export και Shanghai Sanjin Import & Export.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή