Τζανακόπουλος: «Ακτιβίστικη» ενέργεια η εισβολή του Ρουβίκωνα στην Βουλή

Τζανακόπουλος: «Ακτιβίστικη» ενέργεια η εισβολή του Ρουβίκωνα στην Βουλή

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να υποβαθμίσει το ζήτημα της εισβολής του Ρουβίκωνα στη Βουλή επιχείρησε σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Τζανακόπουλος μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» χαρακτήρισε με την λέξη «ακτιβίστικη» την ενέργεια της εισβολής της αναρχικής ομάδας στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση αν έχει «καταλυθεί το κράτος» με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα απάντησε:

«Κοιτάξτε να δείτε, έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια. Από εκεί και πέρα η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα. Το έχουμε ξαναπεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την 15η Ιουλίου – και θα δείτε ότι τώρα αυτό θα ενταθεί έτι περαιτέρω – η Νέα Δημοκρατία αλλά και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου προσπαθούν διαρκώς να βρουν διάφορα ζητήματα πάνω στα οποία θα στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα, που θα στοχεύει στο να δημιουργεί την εντύπωση ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες».

Ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε πως «η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, αυτή τη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες το καταλαβαίνουν ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών το καταλαβαίνει»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή