Η Άννα Κορακάκη «στοχεύει» σε ευρωπαϊκή διάκριση

Η Άννα Κορακάκη «στοχεύει» σε ευρωπαϊκή διάκριση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πυροβόλων όπλων. Σήμερα το πρωί ήταν η σειρά των δύο κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών, της Άννας Κορακάκη και της Αγης Κασούμη, οι οποίες αγωνίστηκαν, ως αντίπαλες, στο πρώτο μέρος του σπορ πιστολιού (βολές ακριβείας).

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, παρά την γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπωρεί, έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και με επίδοση 292/300, με 10 τέλειες βολές, ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο Χάιντι Ντίλελμ Γκέρμπερ (Ελβετία), ενώ απέχει μόνο έναν βαθμό από την πρώτη την, δευτεραθλήτρια κόσμου, την Ζοράνα Αρούνοβιτς (Σερβία).

Η Άγη Κασούμη με 286/300 και επτά κεντρικά δεκάρια είναι 21η.

«Μία γαστρεντερίτιδα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε αθλητές και συνοδούς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνα καλά. Αύριο θα συνεχίσουμε με στόχο την πρόκριση στην οκτάδα», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής της πρωταθλήτριας Τάσος Κορακάκης.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή