Εμφάνιση πρόκρισης για ΠΑΟ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγάζοντας από το μυαλό του το προ δύο ετών κάζο και μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του, επικράτησε της Γκαμπάλα με 1-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την ευκαιρία να «χτίσει» ένα μεγαλύτερο σκορ ενόψει του επαναληπτικού, αλλά σπατάλησε ορισμένες από τις κλασικές φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Ο Λουντ ήταν πρωταγωνιστής σε δύο από αυτές όταν στο 59΄ νικήθηκε από τον Μπεζοτόσνι και στο 74΄ από το δοκάρι.

Το γκολ του Παναθηναϊκού προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μολίνς στο 37΄. Την ποινή κέρδισε ο ίδιος, όταν η μπάλα έπειτα από κεφαλιά του βρήκε στο χέρι του Γκουρμπάνοφ. Ο Σουηδός θα μπορούσε να σκοράρει και στο 53΄ αλλά ο τερματοφύλακας της Γκαμπάλα έδιωξε το πλασέ του.

Οι Αζέροι είχαν λίγες καλές στιγμές, με καλύτερη όλων το σουτ του Οζομπιτς που έδιωξε ο Βλαχοδήμος στο 17΄. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» ένα πιο γερό σκορ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι ούτε στη φάση του 89΄. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κουλιμπαλί έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Λουτσιάνο δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα.

«Οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν πολλές, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (69΄ Καμπέσας), Αλτμαν (87΄ Δώνης), Μολίνς (69΄ Λουτσιάνο).

ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόνε (76΄ Κονέ), Γκουρμπάνοφ, Οζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή