Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Καναδό ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ (φωτ.), ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το τελευταίο σκέλος της διεθνούς περιοδείας του λόγω εξάντλησης, έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια στον δρόμο. Αυτή την εβδομάδα, ο Μπίμπερ χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φωτορεπόρτερ βγαίνοντας από μια εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς. Πάντως, ο νεαρός τραγουδιστής δεν προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά έμεινε μαζί με τον τραυματία μέχρι να έρθουν το ασθενοφόρο και η αστυνομία. Αργότερα, ο τραυματίας τον ευχαρίστησε για τη «συμπαράσταση».

(…) Χθες πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά και… προσγειώθηκε στα απαιτητικά καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ της Βρετανίας, ο οποίος όχι μόνον «παραιτήθηκε» από τη δουλειά του, αλλά όπως έγινε γνωστό θα μετακομίσει με τη σύζυγό του Κέιτ και τα παιδιά τους από την εξοχική τους έπαυλη Ανμερ Χολ, που βρίσκεται στο συγκρότημα Σάντρινγχαμ της βασίλισσας Ελισάβετ στην ανατολική Αγγλία, στο παλάτι του Κένσινγκτον.

(…) Στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού εμφανίζεται, την ερχόμενη Τρίτη 1 Αυγούστου, στις 21.00, η Νεανική Ορχήστρα Sistema Europe, που αποτελείται από 190 νεαρούς μουσικούς, ηλικίας 10-20 ετών, και 30 δασκάλους μουσικής από 27 χώρες. Από την Ελλάδα, συμμετέχει η 18μελής παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ Μοσχάτου «Δημήτρειον», υπό τη διεύθυνση της Φαίδρας Γιαννέλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή