Στις κορυφαίες της Ευρώπης η Κορακάκη

Στις κορυφαίες της Ευρώπης η Κορακάκη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστή στο… ραντεβού με τις κορυφαίες αθλήτριες της σκοποβολής ήταν για άλλη μία φορά η Άννα Κορακάκη. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων του Μπακού, σε έναν αγώνα όπου πήραν μέρος οι Ολυμπιονίκες του Ρίο και όχι μόνο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στις οκτώ του τελικού, στο σπορ πιστόλι. Εκεί πλασαρίστηκε στην 6η θέση. Πρώτευσε η ασημένια Ολυμπιονίκης του Ρίο στο πιστόλι 25 μ., η Γερμανίδα Μόνικα Καρς, με δεύτερη την Πολωνή Κλαούντια Μπρες και τρίτη την Βουλγάρα Μαρία Γκρόζντεβα (χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του 2000 και του 2004).

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία ταλαιπωρείτο και από γαστρεντερίτιδα, προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό, αλλά, εκεί, κάποια τεχνικά λάθη της στέρησαν την είσοδο στα μετάλλια. «Στον αγώνα ήταν φανταστική και προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό. Δυστυχώς ο τελικός δεν της βγήκε. Έκανε κάποια τεχνικά λάθη που της στοίχισαν», δήλωσε στην «Κ» ο πατέρας και προπονητής της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Αννας Κορακάκη θα είναι ο τελικός των παγκοσμίων κυπέλλων που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή