Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά

Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Folli Follie στο πλαίσιο υποστήριξης του φιλανθρωπικού έργου του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους» κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα για δύο χειρουργικές επεμβάσεις παιδιών με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες. H κυρία Μαρίζα Κουτσολιούτσου, εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου FF Group, συνάντησε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Καθηγητή κ. Αυξέντιου Καλαγκού στην Καρδιοαγγειοχειρουργική Κλινική του «Μητέρα» και ενημερώθηκε για το πολύτιμο έργο του Καθηγητή και των συνεργατών του, αλλά και για τις αυξανόμενες ανάγκες για καρδιολογικές επεμβάσεις σε βρέφη και παιδιά.

Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά-1

Μαρίζα Κουτσολιούτσου, FF Group – Φώτης Μητρόπουλος, καρδιοχειρουργός νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

«Νιώθουμε συγκινημένοι και συγχρόνως υπερήφανοι που με αυτή την ξεχωριστή ενέργεια από καρδιάς, η Folli Follie βρέθηκε από την αρχή αρωγός του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas στα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Κατάφερε να χαρίσει ελπίδα στο έργο ζωής για παιδιά με καρδιοπάθειες που πραγματοποιείται, εδώ, στο νοσοκομείο Μητέρα. Τα αποτελέσματα της μοναδικής αυτής πρωτοβουλίας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μέρος του ελπιδοφόρου αυτού έργου με νέες μελλοντικές ενέργειες εκ μέρους της Folli Follie», δήλωσε η κυρία Μαρίζα Κουτσολιούτσου.

Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά-2

Η Folli Follie, με την iconic και best-selling συλλογή της Heart4Heart στήριξε το Ίδρυμα Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους» και το φιλανθρωπικό του έργο για άπορα παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες. Μέρος των εσόδων από κάθε αγορά προϊόντος της συλλογής Heart4Heart, σε κόσμημα, ρολόι ή αξεσουάρ, διατέθηκε για να ενισχύσει τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά-3
Η καρδιά της Folli Follie «χτυπά» για τα παιδιά-4

Το εμβληματικό μοτίβο από 4 καρδιές της Folli Follie απέκτησε συμβολικό χαρακτήρα, αποτελώντας τη βασική πηγή έμπνευσης μίας ενέργειας αγάπης και ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τo κοινωνικό έργο της Folli Follie εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή