«Οικογενειακώς» στη Χαλκιδική

«Οικογενειακώς» στη Χαλκιδική

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της μητέρας της, Nτι Ντι Μπριτζγουότερ, η πολυσχιδής Τσάινα Μόζες επιστρέφει στον λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της συναυλία σε ελληνικό έδαφος, για να γιορτάσει μαζί με το κοινό τα 25 χρόνια του Sani Festival. Παιδί της διάσημης τραγουδίστριας και του σκηνοθέτη Γκίλμπερτ Μόζες, η Τσάινα επέλεξε από νωρίς να χαράξει τη δική της πορεία. Κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1996 σε ηλικία μόλις 18 ετών, για ένα διάστημα πειραματίστηκε με το χιπ χοπ και την r&b, παρουσίασε μουσικές εκπομπές στην τηλεόραση και το 2008 ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής «MadeInChina Productions».

Σταδιακά, διαμόρφωσε ένα προσωπικό μουσικό ιδίωμα, που κινείται στον ευρύτερο χώρο της τζαζ και της σόουλ αλλά αντλεί έμπνευση από ποικίλα μουσικά ήδη. Το 2013 το άλμπουμ της «Crazy Blues», που αποτίει φόρο τιμής στα ινδάλματά της όπως η Τζάνις Τζόπλιν, η Ντόνα Σάμερ και η Μπίλι Χόλιντεϊ, συμπεριελήφθη στη λίστα των Times με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Στην αυριανή συναυλία, την Τσάινα Μόζες θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Luigi Grasso (σαξόφωνο), Ashley Henry (πιάνο), Marijus Aleksa (τύμπανα) και Νeil Charles (μπάσο).

​Αυριο στις 9.30 μ.μ. στο Sani Resort. Προπώληση στο tickethour.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή