Προς εμβάθυνση της μπαχαλοποίησης

Προς εμβάθυνση της μπαχαλοποίησης

Κύριε διευθυντά

Πρόσφατα έστειλα τις απόψεις μου, με τις οποίες εξέφραζα τον έντονο προβληματισμό μου για τη μη συμμετοχή των πολιτών στα όσα συμβαίνουν σήμερα, από τις συνιστώσες της κυβερνώσας ομάδας. Αφορμή υπήρξε το ν/σ του υπ. Παιδείας. Εκτοτε η διάθεση των κυβερνώντων συνεχίζει να εξελίσσεται ιδιαίτερα καταστροφική. Εις τα ΑΕΙ ακολουθείται περαιτέρω εμβάθυνση της μπαχαλοποίησης και τις τελευταίες ημέρες προσετέθη πολεμική κατά της Δικαιοσύνης. Γίνεται προφανές ότι στόχος τους είναι ο πλήρης έλεγχος και η ποδηγέτηση της δικαστικής εξουσίας. Η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των πολιτών εξελίσσονται ιδιαίτερα αρνητικά, με πιθανό μελλοντικό αποτέλεσμα, κοινωνική εκτροπή. Το περί τη δημόσια υγεία καθεστώς συνεχίζει να ακολουθεί τις αυταπάτες των κυβερνώντων. Οι διορισμοί στο Δημόσιο πελατειακά πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας ανυπέρβλητες συνθήκες στα δημοσιονομικά της χώρας. Πιθανό μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα, η προσφυγή σε ακόμη ένα μνημόνιο.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ελληνες πολίτες εφησυχάζουμε καφενοκουβεντιάζοντας, στηριζόμενοι εις το μεγαλείο του καναπέ. Η αυριανή πιθανή εγρήγορση ίσως θα είναι πολύ αργά για αφύπνιση.

Κων/νος Γεροντης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή