CHOPARD Happy Sport Summer 2017

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονα χρώματα, χαρούμενη διάθεση και παιχνιδιάρικη ιδιοσυγκρασία χαρακτηρίζουν την πιο φρέσκια πρόταση της Chopard για το γυναικείο φύλο αυτό το καλοκαίρι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη ζεις με μονοχρωμία, γι’ αυτό ο ελβετικός οίκος εφοδιάζει τα αγαπημένα μοντέλα Happy Sport με λουράκια σε έντονα χρώματα, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε πανεύκολα στο σπίτι!

CHOPARD Happy Sport Summer 2017-1

Το παιχνίδι του mix & match των Happy Sport το γνωρίζει πολύ καλά η Chopard, ήδη από το 1993. Η πρόεδρός της, Caroline Scheufele, εμπνεύστηκε τότε ένα avant-garde ρολόι, πανέμορφο, κομψό αλλά καθόλου βαρετό και σοβαροφανές, πολύτιμο αλλά σπορ, με πέντε διαμάντια που κινούνται ελεύθερα ανάμεσα σε δύο κρύσταλλα ζαφειριού, πάνω από το καντράν.

CHOPARD Happy Sport Summer 2017-2
CHOPARD Happy Sport Summer 2017-3

Τώρα τα νέα Happy Sport προσφέρουν στην κάτοχό τους τη δυνατότητα να τους αλλάζει όψη ανάλογα με τη διάθεσή της. Είτε επιλέξετε την απλή ατσάλινη εκδοχή, είτε τη δίχρωμη από ατσάλι με στεφάνη από ροζ χρυσό, σε διάμετρο 36 mm ή 30 mm (εάν έχετε πολύ λεπτό καρπό), με διαμάντια στη στεφάνη ή χωρίς, αποκτάτε ένα ρολόι που συνοδεύεται κατ’ αρχάς από δύο λουράκια σε βασικά, διαχρονικά χρώματα: το λευκό και το μαύρο.

 

CHOPARD Happy Sport Summer 2017-4

Για να μπείτε όμως σε πιο καλοκαιρινό mood, η Chopard δημιούργησε άλλα τρία «φρουτένια» χρώματα: μοβ, ανοιχτό λαχανί και έντονο ροζ.  Pop λεπτομέρεια, η θηλειά στα λουράκια είναι διαφορετικού χρώματος: το μοβ λουράκι έχει πράσινο θηλάκι, το πράσινο έχει ροζ και το ροζ έχει μοβ.

CHOPARD Happy Sport Summer 2017-5

Στο πίσω μέρος των ρολογιών υπάρχει χαραγμένη η φράση «Be Happy», σαν ένα κρυφό μήνυμα, σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά μόνο την κάτοχό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Chopard εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555-6), Kassis (210-3641000)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή