Γέμισε ενέργεια ο Παναθηναϊκός

Γέμισε ενέργεια ο Παναθηναϊκός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είχαν καιρό να φύγουν τόσο «γεμάτοι» από τη Λεωφόρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι αν είχαν κάτι να τους προβληματίζει, αυτό ήταν η ευκολία που η ομάδα τους σπατάλησε τόσες πολλές ευκαιρίες απέναντι σε ένα αντίπαλο που δύσκολα δέχεται φάσεις στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Το 1-0 της νίκης επί της Γκαμπάλα είναι πολύ φτωχό με βάση την εικόνα των «πρασίνων» και τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησαν, κόντρα στις δυσκολίες της εποχής και στις σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ τους. Ηταν όμως και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους οπαδούς της ομάδας η απόδοσή τους υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, όπως έκπληξη ήταν η εικόνα της γεμάτης Λεωφόρου τέλη Ιουλίου, με τον κόσμο να ξεκινά την περίοδο με θετική ενέργεια και καλή ψυχολογία, κάτι που έμοιαζε απίθανο πριν από μερικές εβδομάδες.

«Μιλούσαμε οι παίκτες πριν από το παιχνίδι και λέγαμε μεταξύ μας πως θέλαμε να έχουμε βοήθεια από τον κόσμο μας. Την είχαμε και ήταν εκπληκτική. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν μεγάλη ενέργεια και πιέζαμε συνεχώς.

Ακόμα κι όταν έπαιρναν την μπάλα, οι αντίπαλοι την πετούσαν μακριά γιατί χάρη στον κόσμο μας, βγάλαμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκλας Χουλτ, ένας από τους κορυφαίους «πράσινους» στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου.

Το επόμενο είναι η ρεβάνς στο Μπακού, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυροποιήσει τη θέση του, όμως το 1-0 είναι ρευστό σκορ και θα χρειαστεί μια εξίσου πειστική εμφάνιση και στο Αζερμπαϊτζάν για να «κλειδωθεί» η πρόκριση. Αλλωστε, το περιθώριο εφησυχασμού δεν υπάρχει στο «τριφύλλι», αφού άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντική είναι αυτή η πρόκριση.

Οι μεταγραφές

Η ρεβάνς με την Γκαμπάλα δεν ακυρώνει τις μεταγραφικές αναζητήσεις. Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, με στόχο να αποκτηθούν όσο το δυνατόν καλύτεροι παίκτες σε σχέση με το περιορισμένο μπάτζετ. Η υπόθεση του επιθετικού έχει προχωρήσει αρκετά και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, όπως καλά πηγαίνει και το θέμα του αριστερού μπακ. Το πιθανότερο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή