Ενα αληθές σίριαλ του παραλόγου

Ενα αληθές σίριαλ του παραλόγου

Κύριε διευθυντά

Το νέο σίριαλ στη δικαστική περιπέτεια του κ. Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ δικαιώνει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που είχε διαπιστώσει ότι η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Αφού η αγέρωχη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέκυψε υπερηφάνως στις απαιτήσεις των δανειστών και υποσχέθηκε ότι θα αποζημιώσει τον κ. Γεωργίου για την ταλαιπωρία του ώστε να εισπράξει τη δόση της, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε νέα αναίρεση κατά του δεύτερου απαλλακτικού βουλεύματος που είχε εκδώσει το Συμβούλιο Εφετών!

Ο κ. Γεωργίου, που αποκατέστησε το κύρος της ΕΛΣΤΑΤ μετά τον εξευτελισμό των Greek statistics, κατηγορείται εδώ και χρόνια ότι «φούσκωσε» αυθαίρετα το δυσθεώρητο έλλειμμα που παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής, για να μπει η χώρα σε μνημόνια. Ομως μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε ομιλία του επιτέθηκε σε όσους σχολιάζουν το «αριστερό» πλεόνασμα, ενώ είναι υπεύθυνοι για την εκτίναξη του ελλείμματος στο 15,1%. Δηλαδή ο κ. Τσίπρας υιοθετεί τους υπολογισμούς Γεωργίου, τους οποίους αμφισβητεί η κ. Γεωργαντά και μάλλον δεν δέχεται η κ. Δημητρίου του Α.Π.  Αλλά ο παραλογισμός δεν σταματά εδώ. Αν η εκδοχή των διωκτών του κ. Γεωργίου ευσταθεί, τότε η χώρα μας εξαπάτησε σκοπίμως τους δανειστές και δολίως απέσπασε το μεγαλύτερο δάνειο που έχει δοθεί ποτέ για να αποφύγει δήθεν τη «χρεοκοπία». Απορίας άξιον είναι τι θα συμβεί αν οι δανειστές δεχθούν ότι διαπράχθηκε απάτη και ζητήσουν να τους επιστραφούν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που δάνεισαν στην Ελλάδα.

Κωστας Γιαννοπουλος, Μαρούσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή