Χρυσό μετάλλιο για την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών

Χρυσό μετάλλιο για την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών. Στους Deaflympics κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά την νίκη της 67-50 επί της Λιθουανίας στον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτριες της Αθηνάς Ζέρβα ήταν καλύτερες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ωστόσο δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Τα πάντα όμως διαφοροποιήθηκαν στην τελευταία. Με μεγάλη ευστοχία στα σουτ από την περιφέρεια οι διεθνείς μας άρχισαν να αυξάνουν τη διαφορά και στο τέλος έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας. Πέρσι στο Ευρωμπάσκετ της Θεσσαλονίκης είχε πάρει πάλι την πρώτη θέση δείχνοντας τις διαθέσεις της για τους Deaflympics που διεξάγονται στην Σαμψούντα της Τουρκίας.

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 21-21, 38-39, 50-67.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Γιόκιτε (13 (3), Μεσκίνε, Ναρουσεβιτσιούτε 7 (7 ριμπ.), Ζέγκιτε, Μπουρμπάιτε 9 (1 τρίπ., 9 ριμπ.), Μιλασαουσκάιτε 2, Μπαρεϊκιένε, Βαλάϊτίτε 7 (3 τρίπ., 12 ριμπ.), Σεγκζντάιτε 6, Εσκερκάιτε 6.

ΕΛΛΑΔΑ: Χαϊνά 5 (1 τρίπ., 6 ασ.), Σαρακατσάνη 9, Αγαγιώτου 11 (3), Κοτσιρέα, Σπίνου, Μελίνη, Βεράνη, Βουδούρη 5, Κοτσιάφτη 11, Πατέρα 20 (2), Μπαλκόγλου 6 (2).

(Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/pire-to-xruso-i-ethniki-kwfwn-gunaikwn/3379647)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή