ΚΟΣΜΟΣ

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Εθνική ομάδα κωφών γυναικών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο πολιτικός κόσμος στην Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Σαμψούντα της Τουρκίας. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει ιστορική την επιτυχία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ για την κατάκτηση του χρυσού στους #Deaflympics2017. Ιστορική η επιτυχία σας!».

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μπάσκετ Κωφών Γυναικών που κατέκτησε το Χρυσό στους #Deaflympics2017. Μας κάνατε υπερήφανους!».

Αντιστοίχως, τα συγχαρητήρια της εξέφρασε και η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, δηλώνοντας πως «η Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών με τον τεράστιο άθλο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια» και προσθέτοντας πως «τα κορίτσια απέδειξαν ότι με θέληση και σκληρή προσπάθεια καμία δυσκολία δεν είναι ανυπέρβλητη, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος».

Ομοίως, με ανακοίνωση του, ο τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τη μεγάλη του συγκίνηση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας, σημειώνοντας πως «τα κορίτσια μας με τη δυναμική τους εμφάνιση και τη θριαμβευτική  τους νίκη, κατέκτησαν δικαιωματικά την κορυφή του κόσμου και έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη». 

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών που ανέβασαν τη χώρα μας ψηλά, κάνοντας μας όλους υπερήφανους. Η νίκη τους αποδεικνύει περίτρανα πως κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί ισχυρότερο, μπροστά στη θέληση, την επιμονή, την ομαδικότητα και την πίστη στο στόχο», αναφέρει η δήλωση του κ. Βούτση. 
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ