Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα, χαιρετάει από την βασιλική θαλαμηγό «Μπριτάνια», στην έναρξη του μήνα του μέλιτος του βασιλικού ζεύγους, το 1981. (AP Photo/Endlicher)

O Αδόλφος Χίτλερ, ο υπουργός προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς, ο υπουργός Αθλητισμού Χανς φον Τσάμερ και άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του Τρίτου Ράιχ παρακολουθούν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου, το 1936. (ΑP Photo)

Ο Αμερικανός αστέρας της πυγμαχίας, Kάσιους Κλέι, ευρύτερα γνωστός ως Μοχάμεντ Άλι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε νοσοκομείο για παιδιά με αναπηρία στη Νέα Ορλεάνη, το 1978. Στη φωτογραφία, «μάχεται» με τον οκτάχρωνο Ρόλαντ Ουάντ, του οποίου στη συνέχεια υπέγραψε τα γάντια. (AP Photo) 

Σε αυτή τη φωτογραφία της βρετανικής κυβέρνησης, o Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ δοκιμάζει ένα υποπολυβόλο τύπου «Τόμσον», ευρύτερα γνωστό ως «Τόμμυ Γκαν», όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως από το οργανωμένο έγκλημα των Ηνωμένων Πολιτειών τις δεκαετίες του '20 και του '30, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης του στη βορειοανατολική Αγγλία, όπου επιθεώρησε τα αμυντικά συστήματα και τις οχυρώσεις της περιοχής, το 1940. (AP Photo/British Official Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ