Παιχνίδι τακτικής με Πούκι ο ΠΑΟ

Παιχνίδι τακτικής με Πούκι ο ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο κοντά αλλά ακόμα αρκετά μακριά βρίσκονται Παναθηναϊκός και Τεέμου Πούκι, με την Μπρόντμπι να αποτελεί το τελευταίο και πιο σημαντικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο 27χρονος διεθνής Φινλανδός επιθετικός έχει αντιδράσει πολύ θετικά στην προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τριετές συμβόλαιο και πιέζει την ομάδα του να διευκολύνει τη μετακίνησή του, αρνούμενος να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα επιθυμεί, η Μπρόντμπι θέλει να τον παραχωρήσει από τώρα για να επωφεληθεί οικονομικά και έχει ορίσει την τιμή του στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν μια υπέρβαση σε σχέση με την αρχική προσφορά τους που ήταν περίπου στα μισά χρήματα και διαπραγματεύονται τη μεταγραφή με στόχο να μην ανέβουν πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.

Οι συζητήσεις είναι σε ένα κρίσιμο σημείο, με την αρχική απόσταση να έχει μειωθεί σημαντικά χωρίς, όμως, να υπάρχει συμφωνία, μιας και οι Δανοί δεν έχουν υποχωρήσει αρκετά από τις αρχικές απαιτήσεις τους. Η απόκτηση ενός ικανού σκόρερ (29 γκολ και 10 ασίστ είχε ο Πούκι πέρυσι με την Μπρόντμπι) είναι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει μια υπέρβαση για να κλείσει το πιο σημαντικό κομμάτι στον μεταγραφικό του σχεδιασμό ώστε να προχωρήσει εν συνεχεία στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Αρκετά προχωρημένη είναι και η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Γκάμπριελ Σίλβα, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και το ζητούμενο είναι να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα ρεβάνς με την Γκαμπάλα και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για το Μπακού. Στην αποστολή είναι πιθανό να συμμετέχει ο Κουτρουμπής, ο οποίος έκοψε χθες τα ράμματα μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που έκανε πριν από δέκα μέρες, γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς και παρότι θεωρείται ανέτοιμος να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ίσως ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν με την προοπτική να είναι στη 18άδα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αγγλος Κρέιγκ Πόσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή