Στίβος: Πρόκληση για όλους το Λονδίνο

Στίβος: Πρόκληση για όλους το Λονδίνο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη σαν πολιορκητικό κριό θα προσπαθήσει η χώρα μας να ανεβεί στην πρώτη θέση του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα αρχίσει την Παρασκευή (4/8) στο Λονδίνο. Ελπίδες για καλές εμφανίσεις έχουν η Βούλα Παπαχρήστου αλλά και η νέα γενιά, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό εάν ο Κώστας Φιλιππίδης θα πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Χθες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο επί κοντώ και ο προπονητής του Δημήτρης Κυττέας προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του ΟΑΚΑ διεκδικώντας αποζημίωση άνω των 530.000 ευρώ. Ο Κώστας Φιλιππίδης πριν από λίγες εβδομάδες τραυματίστηκε σε μία λακκούβα στον χώρο της προπόνησής του. Τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής είχαν αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα και είχαν ζητήσει να επισκευαστεί. Σήμερα ο αθλητής θα υποβληθεί σε μαγνητική και από τα αποτελέσματα θα κριθεί εάν θα μπει στο αεροπλάνο για το Λονδίνο. Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και τα αμερικανικά ΜΜΕ τη θεωρούν φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Με 4,85 έχει πετύχει την κορυφαία εφετινή επίδοση στο επί κοντώ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους εφήβους, ο Μίλτος Τεντόγλου, κατέχει την 7η επίδοση ανάμεσα στους μετέχοντες στο μήκος (8,30), ενώ την 7η έχει και ο Γιάννης Κυριαζής στον ακοντισμό (88,01). Στο ύψος η Τατιάνα Γκούσιν βρίσκεται στη 10η θέση (1,91) και η Βούλα Παπαχρήστου στη 14η στο τριπλούν (14,24).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή