Γυναίκα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό – Πέντε φορές πυροβόλησαν οι δράστες

Γυναίκα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό – Πέντε φορές πυροβόλησαν οι δράστες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από αδέσποτη σφαίρα τραυματίστηκε, αργά χθες το βράδυ, 29χρονη, που καθόταν σε καφετέρια του Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, στις 23:30, έγινε συμπλοκή έξω από κουρείο που ανήκει σε Αρμένιο, στην οδό Ταξιαρχών 16, μεταξύ του ιδιοκτήτη του καταστήματος και ομάδας ατόμων, που σύμφωνα με μάρτυρες αποτελούνταν από 8-9 άτομα.

Την ώρα του περιστατικού ο Αρμένιος στεκόταν στην είσοδο του καταστήματος μαζί με συγγενείς και φίλους ενώ όπως έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία στο σημείο έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες και στο εσωτερικό του κουρείου δύο σφαίρες.

Γυναίκα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό – Πέντε φορές πυροβόλησαν οι δράστες-1

Μία από τις σφαίρες χτύπησε την κοπέλα που καθόταν στην διπλανή καφετέρια στην πλάτη. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή αλλά φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Γυναίκα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό – Πέντε φορές πυροβόλησαν οι δράστες-2

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έξι ατόμων, ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάποια ανάμειξή τους στο περιστατικό καθώς εξετάστηκαν ως μάρτυρες.

Ο Αρμένιος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τα πιθανά κίνητρα των δραστών. Πάντως ο ιδιοκτήτης του κουρείου φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε τους δράστες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή